Τένις

Πρώτη φορά στο Laver Cup ο Μάρεϊ!

O Άντι Μάρεϊ για πρώτη φορά στη καριέρα του θα συμμετάσχει στο Laver Cup, που θα διοργανωθεί από τις 23-25 Σεπτεμβρίου στην χώρα του και συγκεκριμένα, στο Λονδίνο.

Για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του ο Άντι Μάρεϊ θα ετοιμάσει την ρακέτα του για το Laver Cup, το οποίο θα διοργανωθεί από 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, με τον σπουδαίο τενίστα και τρεις φορές νικητή Grand Slam να μην χάνει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα γεγονός που θα λάβει μέρος στο «σπίτι» του.

Αποτελεί το τρίτο μέλος της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη, μετά τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ σε ένα σύνολο που αναμένεται να παρουσίασει απλόχερα θέαμα και να προκαλέσουν τα χειροκροτήματα του κοινού με τις ικανότητές τους.

«Περιμένω διακαώς να αγωνιστώ στο Laver Cup στο Λονδίνο. Αγαπώ να παίζω ως μέλος μίας ομάδας και υπάρχει τρομερό πάθος και ατμόσφαιρα για το γεγονός. Έχω ακούσει τα καλύτερα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ στην ομάδα της Ευρώπης», υπογράμμισε ο Βρετανός τενίστας και άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x