Τένις

«Αδιάβροχη» Σάκκαρη, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Nottingham Open

Φορτσάροντας στο δεύτερο σετ και χωρίς να πτοηθεί από την 4ωρη διακοπή ελέω βροχής, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-3) επί της Ρεμπέκα Μαρίνο και πέρασε στους «8» του Nottingham Open.

Την παρουσία της στην προημιτελική φάση του Nottingham Open εξασφάλισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε 2-1 στα σετ (1-6, 6-3, 6-3) επί της Ρεμπέκα Μαρίνο (Νο109).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τα βρήκε «σκούρα» στο πρώτο σετ. Ωστόσο, φόρτσαρε από το δεύτερο και παρά την τετράωρη διακοπή στο παιχνίδι λόγω της βροχόπτωσης κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η 26χρονη Βραζιλιάνα, Μπεατρίζ Χαντάν Μάια (Νο48), που επιβλήθηκε 2-0 σετ (6-2, 7-6) επί της Βρετανίδας Μιγιαζάκι.



Στα του αγώνα, το σερβίς της Καναδέζας τενίστριας δυσκόλεψε πολύ στο πρώτο σετ τη Σάκκαρη που μπήκε από νωρίς σε θέση κυνηγού, μιας και σε λιγότερο από έξι λεπτά βρέθηκε να χάνει 3-0 στα game. Το μόνο που κατάφερε στο πρώτο σετ το Νο5 του κόσμου αλλά και Νο1 του ταμπλό ήταν να πάρει το επόμενο game, για να ηττηθεί εντέλει 6-1.



Οι δύο τενίστριες προστάτευαν το σερβίς τους στο δεύτερο σετ, μέχρι η Σάκκαρη να κάνει το break για το 4-2. Στο 5-3 η βροχή είχε αρχίσει να δυναμώνει ήδη κι ως εκ τούτου πάρθηκε η απόφαση για διακοπή. Ύστερα από περίπου τέσσερις ώρες πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνηση, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κάνει το 6-3 και να ισοφαρίζει σε 1-1 στα σετ.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, η Σάκκαρη έκανε το break στο τρίτο game του τελευταίου σετ, για να απαντήσει για το 2-2 η Μαρίνο. Αφού οι δύο τενίστριες προστάτευσαν τα σερβίς τους, η Σάκκαρη έκανε και δεύτερο break στο σετ για το 4-3, για να φτάσει στη νίκη με 6-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x