Τένις

Μυθική Σάκκαρη: Για πρώτη φορά στους «8» του Roland Garros!

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από μια τρομερή εμφάνιση, επικράτησε 2-0 σετ (6-1, 6-3) της Σοφία Κένιν και προκρίθηκε πανηγυρικά ωραία στους «8» του Roland Garros!

Άλλη μια σπουδαία σελίδα στην καριέρα της έγραψε η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να ξεπερνά με περίπατο 2-0 σετ (6-1, 6-3) το εμπόδιο της Νο5 του κόσμου Σοφία Κένιν και να εξασφαλίζει για πρώτη φορά την πρόκριση στους «8» του Roland Garros!

Η 25χρονη αθλήτρια δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, απέναντι σε μια αθλήτρια που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Πλέον η Ελληνίδα πρωταθλήτρια περιμένει να μάθει την αντίπαλό της, η οποία θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Σβιόντεκ-Κόστγιουκ.



Το πρώτο σετ ήταν ένας υγιεινός περίπατος, με την Κένιν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις… ορέξεις της Σάκκαρης που διψάει για διάκριση!

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπορεί να είχε προβάδισμα με 5-1, όμως αυτό την έκανε να χαλάσει την συγκέντρωσή της και να χάσει δύο game, τα οποία απλά καθυστέρησαν τον θρίαμβό της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x