Τένις

Με επική ανατροπή στον ημιτελικό η Σάκκαρη!

Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η Μαρία Σάκκαρη, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολη, καθώς με ανατροπή επικράτησε της Μπελίντα Μπέντσιτς με 2-1.

Στον ημιτελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη!

Με τρομερή ανατροπή και ευρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-1 (2-6, 6-4, 6-3) της Μπελίντα Μπέντσιτς, που είναι στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης στον προημιτελικό της διοργάνωσης και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (13:00) κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν.

Στο πρώτο σετ η Μπέντσιτς αιφνιδίασε τη Σάκκαρη, καθώς έκανε το μπρέικ από το πρώτο γκέιμ και στη συνέχεια με συνοπτικές διαδικασίες έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-2 σε μόλις 36 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια παραλίγο να βρεθεί να βγει εκτός από πολύ νωρίς και στο δεύτερο σετ, αφού η Μπέντσιτς έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 2-1, ωστόσο η Σάκκαρη απάντησε με τον ίδιο τρόπο και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με 6-4, παίρνοντας τα δύο τελευταία γκέιμ.

Το τρίτο σετ άρχισε με μπρέικ από την Μπέντσιτς, η Σάκκαρη απάντησε άμεσα (1-1) και τελικά οι δύο παίκτριες συμβάδιζαν μέχρι και το 3-3. Σε εκείνο το σημείο, η Σάκκαρη υπερασπίστηκε το σερβίς της, ακολούθησε και μπρέικ (5-3) και με κεκτημένη ταχύτητα έφτασε και στο 6-3, κατακτώντας το παιχνίδι και την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x