Τένις

Μεντβέντεφ: «Πάντα ήμουν υπέρ της ειρήνης»

Για την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία, μίλησε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στην συνέντευξη τύπου.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε σε συνέντευξη τύπου για τα όσα γίνονται ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία, με τον Ρώσο τενίστα να αποφεύγει να τοποθετηθεί ανοιχτά επί του θέματος.

Ο 26χρονος αθλητής, αναφέρθηκε και στις κυρώσεις που έχει επιβάλει το Ηνωμένο Βασίλειο, με την απαγόρευση εισόδου των Ρώσων στην χώρα, κάτι που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο Wimbledon.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει, είναι αδύνατο να το αγνοήσεις και οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικές οπτικές πάνω σ' αυτό. Πάντα έλεγα ότι ήμουν υπέρ της ειρήνης. Είναι πολύ δύσκολο στη ζωή να μιλήσεις για το τι είναι δίκαιο και τι όχι. Έχω τις απόψεις μου για το ζήτημα, όμως δεν θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας, τις μοιράζομαι με την οικογένειά μου, με τη σύζυγό μου, με την οποία μπορούμε να συζητάμε χωρίς να συμφωνούμε και δεν συμβαίνει τίποτα».


Για το Wimbledon: «Προσπαθώ να το πηγαίνω τουρνουά με τουρνουά, η κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους. Τώρα βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που παίζω τένις και που κάνω αυτό που αγαπώ. Μόνο αυτό θα σχολιάσω, δεν έχω κάτι να πω για το Wimbledon».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x