Τένις

Εκτός Indian Wells η Μπαντόσα

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην πλάτη η Πάολα Μπαντόσα την ανάγκασε να αποσυρθεί από το εν εξελίξει Indian Wells τένις.

Δε θα αγωνιστεί στο εν εξελίξει Indian Wells τένις η Πάολα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα, νικήτρια του τουρνουά το 2021, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση εδώ και μερικές μέρες κι η ίδια ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης στα social media της πως θα αποσυρθεί από τη φετινή διοργάνωση και θα την αντικαταστήσει στον αγώνα της κόντρα στην Ασλιν Κρούγκερ η Νάντια Ποδαρόσκα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της συντρόφου του Στέφανου Τσιτσιπά: «Λυπάμαι τόσο που πρέπει να αποχωρήσω από τη διοργάνωση. Δοκίμασα τα πάντα για να είμαι σε θέση να αγωνιστώ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Περνάω ένα δύσκολο διάστημα με τον τραυματισμό μου, αλλά παλεύω κάθε μέρα για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που μου συμπαραστέκονται, ιδιαίτερα την περυσινή σεζόν. Λυπάμαι που δεν έχω προσφέρει αυτά που θέλετε από εμένα και που σας δίνω άσχημα νέα τώρα τελευταία. Ελπίζω σύντομα τα δάκρυα να είναι ξανά χαράς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x