Τένις

Αποσύρθηκε από το Μόντρεαλ και ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Μόντρεαλ, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός κάτοχος 22 grand slam τίτλων απέσυρε τη συμμετοχή του από το Μόντρεαλ και το ανακοίνωσε με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media:

«Από τις ημέρες των διακοπών μου και την επιστροφή μου στις προπονήσεις, όλα πήγαιναν καλά. Πριν τέσσερις μέρες άρχισα να προπονούμαι στο σερβίς και χθες, μετά την προπόνηση, ένιωσα ενοχλήσεις που υπάρχουν ακόμα», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αποφασίσαμε να μην ταξιδέψω στο Μόντρεαλ και να συνεχίσω τις προπονήσεις χωρίς να πιέσω τον εαυτό μου. Ειλικρινά ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργάνωσης και όλη την ομάδα του για την κατανόηση και την υποστήριξη που μου δείχνουν πάντα. Σήμερα δεν ήταν η εξαίρεση.

Ελπίζω να παίξω ξανά στο Μόντρεαλ. Είναι ένα τουρνουά που αγαπώ και έχω κατακτήσει πέντε φορές μπροστά στο κοινό που πάντα με υποδέχεται με ιδιαίτερη θέρμη. Δεν έχω άλλη επιλογή παρά να είμαι προσεκτικός, αυτή τη στιγμή, σχετικά με την υγεία μου
».



Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη απουσία από το τουρνουά. Χθες απέσυρε τη συμμετοχή του και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, λόγω του μέτρου απαγόρευσης εισόδου μη εμβολιασμένων στον Καναδά. Επίσης, θα απουσιάζουν ο Τζον Ίσνερ και ο τραυματίας Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x