Τένις

Ναδάλ: «Δεν μπορώ να κερδίσω κανένα παιχνίδι στην κατάστασή μου»

Ο Ράφαελ Ναδάλ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αποσυρθεί από τον ημιτελικό του Wimbledon απέναντι στον Νικ Κύργιο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης της απόφασης του, σχετικά με την απόσυρση του από τον ημιτελικό του Wimbledon απέναντι στον Νικ Κύργιο, εξήγησε πως ήταν κάτι το οποίο το σκεφτόταν καθ' όλη διάρκεια της ημέρας.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω, όχι τώρα. Ελπίζω ότι οι επόμενες εβδομάδες θα μου επιτρέψουν να ξεκουραστώ και να ανακάμψω. Ελπίζω να συνεχίσω την προπόνηση για να συνεχίσω με το πρόγραμμα που έχω στο μυαλό μου».

Ο Ισπανός σούπερ σταρ ανέφερε πως είναι απόφαση του να μείνει τουλάχιστον 2-3 μήνες εκτός τερέν και εξήγησε πως: «Πήρα την απόφαση γιατί πιστεύω ότι δεν μπορώ να κερδίσω παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να σερβίρω καλά, είναι επίσης ότι δεν μπορώ να κάνω την κανονική κίνηση για να σερβίρω. Ο τραυματισμός θα μπορούσε μόνο να επιδεινωθεί. Πήρα την απόφαση γιατί δεν μπορούσα να κερδίσω κανένα ματς όπως αυτό, λυπάμαι πολύ και δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x