Τένις

Εκνευρισμένος με ερώτηση περί απόσυρσης ο Ναδάλ: «Είμαι εδώ για να παίξω τένις»

Ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του στο United Cup από τον Νόρι, και μετά τη λήξη της αναμέτρησης εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου περί απόσυρσης.

Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από το τένις ο Ράφα Ναδάλ! Ο «βασιλιάς του χώματος» δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο United Cup και ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον Κάμερον Νόρι.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του παιχνιδιού, δεν άργησε να έρθει η ερώτηση περί απόσυρσης, με τον Ισπανό αστέρα να γίνεται... έξαλλος και να απαντά πως «όταν φτάσει η μέρα που θα βγω από το court και θα πω ότι δυσκολεύει, τότε θα είναι η μέρα που θα πω αντίο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν φτάσει η μέρα που θα βγω από το court και θα πω ότι δυσκολεύει, τότε θα είναι η μέρα που θα πω αντίο. Δεν θέλω να συνεχίζω να παίζω χωρίς λόγο. Ο μόνος λόγος που έχει νόημα να παίζω είναι να απολαμβάνω αυτό που κάνω, να το αισθάνομαι.

Αν δεν το αισθάνομαι, έχω πετύχει περισσότερα από όσα ονειρεύτηκα. Έχασα το ματς μου και αυτό είναι. Κάθε φορά που πάω σε συνέντευξη τύπου φαίνεται ότι πρέπει να αποσυρθώ. Σας ενδιαφέρει πολύ η απόσυρσή μου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Όταν φτάσει η μέρα θα σας ενημερώσω. Μη συνεχίζετε να μιλάτε για απόσυρση, γιατί είμαι εδώ για να συνεχίσω να παίζω τένις».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x