Τένις

Τόνι Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Δεν γίνεται το Νο. 5 στον κόσμο να μην μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του»!

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, πήρε θέση για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Κύργιο, λέγοντας πως ο Έλληνας τενίστας δεν έχει δίκιο. «Με εξέπληξε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του», τόνισε!

Θέση για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά και Νικ Κύργιο πήρε ο θείος του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, ο οποίος δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Έλληνας τενίστας δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί καταστάσεις σαν και αυτή, και είναι εκείνος, που έχει το λάθος!

Ο Ναδάλ, νυν προπονητής του Καναδού, Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ, αρθρογραφεί στην ''El Pais'' και στο τελευταίο άρθρο του αναφέρθηκε στο ματς Τσιτσιπάς-Κύργιος. Γράφει, λοιπόν, χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια ότι ο Κύργιος είναι ενοχλητικός και προκλητικός.

Όμως, με εξέπληξε πολύ, που ένας παίκτης, ο οποίος είναι στο Νο. 5 στον κόσμο και διεκδικητής του Wimbledon, δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και τα συναισθήματά του και να πάρει μερικούς πόντους σε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλης σημασίας. Ο Τσιτσιπάς ενήργησε σε βάρος του εαυτού του, έδειξε ότι δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x