Τένις

Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον τραυματισμό του Ναδάλ!

Στον Ράφα Ναδάλ είναι αφιερωμένο το σημερινό πρωτοσέλιδο της Marca, το οποίο παίρνει ιστορικές διαστάσεις λόγω της έμπνευσης για τον θρυλικό Ισπανό τενίστα.

Ένας από μεγαλύτερους Ισπανούς αθλητές στην ιστορία είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «Marca» και ο λόγος φυσικά για τον Ράφα Ναδάλ, που το βράδυ της Πέμπτης (7/7) ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τον ημιτελικό του Wimbledon λόγω τραυματισμού.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών ταλαιπωρείται από θλάση επτά χιλιοστών στους κοιλιακούς, γεγονός που δεν του επιτρέπει να ρισκάρει περισσότερο την υγεία του, αφού σε περίπτωση επιδείνωσης μπορεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για τρεις μήνες.

Κατόπιν τούτου, η «Marca» φρόντισε να αποτυπώσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τα συναισθήματα στην Ισπανία για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα ένα Grand Slam, χαρακτηρίζοντας τον τραυματισμό ως τη μεγαλύτερη θλάση του ισπανικού αθλητισμού.

«7 ΧΙΛΙΟΣΤΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ», έγραψε η πλέον δημοφιλής εφημερίδα στη χώρα με φωτογραφία ένα υποδεκάμετρο που είναι σημειωμένο στα επτά χιλιοστά.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Marca:

Ναδάλ: Πρωτοσέλιδο της Marca

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x