Τένις

Νάρντι: «Ακόμα έχω αφίσα του Tζόκοβιτς στο δωμάτιό μου»

Ο Λούκα Νάρντι απέκλεισε τον άνθρωπο που ακόμη έχει σε αφίσα στο δωμάτιό του, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ούτε ο ίδιος ο Λούκα Νάρντι δεν μπορούσε να πιστέψει την πρόκρισή του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς για τους «16» του Indian Wells Masters και αποκάλυψε ότι η αφίσα του Σέρβου θα εξακολουθήσει να κοσμεί το δωμάτιό του. Ο 20χρονος τενίστας που είχε ηττηθεί στο 2ο προκριματικό γύρο του BNP Paribas Open και μπήκε ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό, έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντί στο ίνδαλμά του.

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω ένα παιχνίδι απέναντί του και τώρα τον κέρδισα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Δεν θα μπορούσα καν να το φανταστώ. Πριν το ματς, είπα στον προπονητή μου ότι δεν θα ήθελα να χάσω 6-1, 6-1. Μετά τα πρώτα games, ένιωθα καλά στα ράλι μαζί του και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλό. Θα κρατήσω αυτή τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου», δήλωσε ο Ιταλός τενίστας ενώ αποκάλυψε πως είχε στο δωμάτιό του αφίσα του Τζόκοβιτς.

«Είναι αλήθεια, έχω ακόμα αφίσα του Νόβακ στο δωμάτιό μου. Πριν πάω για ύπνο, βλέπω πάντα τον Νόβακ» είπε ο Νάρντι και τόνισε πως θα κρατήσει την αφίσα στο δωμάτιό του και μετά τη μεγάλη του νίκη.

Ο νεαρός τενίστας χάρισε άλλη μια στιγμή γέλιου στη συνέντευξη Τύπου, όταν σε ερώτηση σχετικά με τον επόμενο αντίπαλό του για τον 4ο γύρο του τουρνουά, απάντησε πως δεν είχε ιδέα ποιος είναι, αφού προφανώς δεν είχε κάνει τον κόπο να το ψάξει θεωρώντας βέβαιο τον αποκλεισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x