Τένις

Ο Ναδάλ δημιουργεί ακαδημίες τένις στην Ελλάδα!

Ο Ισπανός τενίστας και το Sani Resort στη Χαλκιδική δημιουργούν το Rafa Nadal Tennis Centre που αναμένεται να λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2019.

Το όνομα του Ράφα Ναδάλ θα φέρουν οι ακαδημίες που πρόκειται να λειτουργήσουν από τον Απρίλιο στο πολυτελές θέρετρο της Χαλκιδικής Sani Resort. Το Rafa Nadal Tennis Centre αποτελείται από 8 χωμάτινα γήπεδα και προπονητικά προγράμματα για παίκτες όλων των ηλικιών και προτύπων, με στόχο την υψηλή ποιότητα στην εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευόμενοι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα προπόνησης πάνω σε εξατομικευμένο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο στις ανάγκες και την εμπειρία τους, ενώ οι προπονητές του κέντρου θα εκπαιδευτούν στο Manacor της Μαγιόρκα πάνω σε συστήματα προπόνησης βασισμένα στην εμπειρία του Ναδάλ και των προπονητών του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανακοίνωση της λειτουργίας του Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης του κέντρου. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας» δήλωσε ο πολυνίκης τενίστας και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο του 2019».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Group Sani-Ikos, Dr. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την σπουδαία αυτή συνεργασία και τη δημιουργία του νέου Rafa Nadal Tennis Centre. Στο Sani Resort είμαστε πραγματικά υπερήφανοι τόσο για τα καινοτόμα προγράμματα διακοπών όσο και για τις μοναδικές και σπάνιες εμπειρίες που προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας. Πάνω σ’αυτήν την φιλοσοφία γεννήθηκε και αυτή η ιδέα. Η εμπειρία θα είναι σπουδαία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x