Τένις

Οι κληρώσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Το μονοπάτι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells.

Δύσκολη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και πιο βατή για τη Μαρία Σάκκαρη ήταν η κλήρωσή τους για το τουρνουά (ATP 1000) Indian Wells.

Ο Tσιτσιπάς, Νο11 στον κόσμο, περνάει χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο, ενώ στο 2ο θα παίξει κόντρα στον Γερμανό, Ντάνιελ Αλτμάιερ (No53), είτε κόντρα σε παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά, ενώ στη συνέχεια είναι πιθανό να παίξει με τον Αμερικανό, Φράνσις Τιαφόε (No18). Μετά θα βρει μπροστά του, αν προκριθεί, τον Αντρέι Ρούμπλεφ (No5) στη φάση των «16». Από εκεί και πέρα τον περιμένει ο πρωταθλητής του Australian Open, Γιάνικ Σίνερ (No3), ενώ στα ημιτελικά είναι πολύ πιθανό να συναντήσει τον κάτοχο του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ (No2).

Η Σάκκαρη, Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη,βρέθηκε στο ίδιο «μονοπάτι» της περσινής φιναλίστ Αρίνα Σαμπαλένκα (No2), ωστόσο πριν από αυτή την πιθανή αναμέτρηση που, αν προκριθεί, θα είναι στα προημιτελικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, περνάει χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο. Ετσι θα κάνει πρεμιέρα στην Καλιφόρνια στο 2ο γύρο είτε κόντρα στην Ρωσίδα Ντιάνα Σνάιντερ (No74), είτε κόντρα στη Ρουμάνα Άνα Μπογκντάν (No65). Στον 3ο γύρο θα την περιμένει πιθανότατα η Καρολίν Γκαρσία (No26) ή η Σοφία Κένιν (No55), ενώ στον 4ο γύρο η Τζέσικα Πεγκούλα (No5). Αν καταφέρει να περάσει στα ημιτελικά για 3η σερί χρονιά στο τουρνουά, το πιο πιθανό σενάριο είναι να παίξει απέναντι στην Κόκο Γκοφ (Νο3) ή την Κινέζα και φιναλίστ του φετινού Australian Open, Κινγουέν Ζενγκ (No8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x