Τένις

Δεν κατεβαίνει στο τουρνουά της Ρώμης η Οσάκα

H Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τουρνουά της Ρώμης, λόγω ενοχλήσεων στον Αχίλλειο τένοντα, για να «προστατευθεί» ενόψει Rolland Garros.

Δίχως την Ναόμι Οσάκα θα διεξαχθεί τελικά το τουρνουά τένις στην Ρώμη, με την Ιαπωνέζα τενίστρια να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να προσβλέπει στην πλήρη αποθεραπεία της ενόψει του Rolland Garros που αρχίζει στις 22 Μαΐου.

Πρόβλημα το οποίο προέκυψε για την Οσάκα την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των αγώνων στη Μαδρίτη, όπου αποκλείστηκε πρόωρα -στον δεύτερο γύρο- από την Ισπανίδα Σάρα Σορίμπες και είχε να κάνει με τον Αχίλλειο τένοντά της.

«Δυστυχώς θα αποσύρω τη συμμετοχή μου από τη Ρώμη εξαιτίας ενός τραυματισμού που αποκόμισα την περασμένη εβδομάδα στη Μαδρίτη και δεν έχει ιαθεί ακόμα. Είναι ένα τραύμα στον Αχίλλειο τένοντα και πρέπει να είμαι εξαιρετικά προσεκτική ενόψει του Rolland Garros. Λατρεύω αυτήν την πόλη και πάντα είναι χαρά για μένα να παίζω μπροστά στο ιταλικό κοινό, γι αυτό και λυπάμαι που θα μου λείψουν, αλλά ανυπομονώ για τη νέα σεζόν», ανέφερε σε σχετική της δήλωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x