Τένις

Αποχώρησε από την ενεργό δράση η Πούιγκ

Η Μόνικα Πούιγκ ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το τένις σε ηλικία 28 ετών και πως από δω και πέρα θα σχολιάζει αγώνες τένις στο ESPN.

Την απόφασή να αποχωρήσει από την ενεργό δράση έλαβε η Μόνικα Πούιγκ. Η 28χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στα Social Media, ανακοίνωσε την απόφασή της και αποχαιρέτησε τον κόσμο του τένις ενώ όπως αποκάλυψε πως θα σχολιάζει αγώνες τένις στο ESPN.

Αναλυτικά, το μήνυμά της:

«Δεν είναι αντίο, αλλά τα λέμε σύντομα.

Τα τελευταία 28 χρόνια της ζωής μου, το τένις ήταν η σταθερά μου. Μου έδωσε μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αξέχαστες εμπειρίες που θα μπορούσα να έχω ζητήσει ποτέ.

Όμως, μερικές φορές, τα καλά πράγματα τελειώνουν. Σήμερα, ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το τένις. Μετά από έναν σκληρό αγώνα τριών ετών με τραυματισμούς και τέσσερις επεμβάσεις, το σώμα μου δεν αντέχει πλέον.

Αυτή η απόφαση δεν είναι εύκολη γιατί θα μου άρεσε να αποσυρθώ με τους δικούς μου όρους, αλλά μερικές φορές η ζωή έχει άλλα σχέδια και πρέπει να ανοίξουμε νέες πόρτες που οδηγούν σε συναρπαστικές δυνατότητες.

Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω ότι θα είμαι πολύ ενεργή στον κόσμο του τένις ως νέο μέλος πλήρους απασχόλησης στην οικογένεια του ESPN, μαζί με πολλά άλλα αθλήματα με τα οποία είμαι παθιασμένη! Θα διερευνήσω επίσης συμβουλευτικούς ρόλους για νέους, ανερχόμενους τενίστες, καθώς και με προγράμματα και ακαδημίες.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θα ήθελα να ευχαριστήσω. Η οικογένειά μου σίγουρα, η μαμά μου που ήταν μαζί μου σε αυτό το "τρελό τρενάκι" από την πρώτη μέρα, ο μπαμπάς μου, ο αδερφός μου, ο αρραβωνιαστικός μου, όλοι οι προπονητές μου, ο ατζέντης μου Μάριν, η IMG, η WTA, η PRTA, η COPUR, οι χορηγοί και φυσικά οι θαυμαστές μου . Χωρίς εσάς παιδιά, δεν θα είχα το θάρρος να παλεύω για τα όνειρά μου μέρα με τη μέρα.

Ευχαριστώ τένις. Ήσουν τα πάντα. Σου χρωστάω τη ζωή μου!!!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x