Τένις

Στις «8» η Γραμματικοπούλου στη Σλοβενία, «αντίο» της Παπαμιχαήλ στην Μπρέσια

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου νίκησε στον ελληνικό «εμφύλιο» τη Δήμητρα Παύλου, μετά από ανατροπή, με 2-1 σετ ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Ιουλία Χατούκα.

Διαφορετικά συναισθήματα επεφύλασσε το τέλος των σημερινών (01/06) αγωνιστικών υποχρεώσεών τους για τις Ελληνίδες τενίστριες Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ...

Συγκεκριμένα, η Γραμματικοπούλου εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων στο Ότοτσεκ της Σλοβενίας επικρατώντας στον ελληνικό «εμφύλιο» με τη Δήμητρα Παύλου, μετά από ανατροπή, με 2-1 σετ (4-6, 6-1 και 6-2).

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της 26χρονης τενίστριας στο τουρνουά της Σλοβενίας, ενώ πλέον βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τον τελικό. ενώ αντίπαλος της στις «8» θα είναι η νικήτρια από το ζευγάρι Ρούζιτς (Κροατία) - Μέντεζ (Αυστραλία).

Στον αντίποδα, η Παπαμιχαήλ έμεινε εκτός προημιτελικών στο 60άρι τουρνουά στην Μπρέσια, αφού παρά το καλό ξεκίνημά της απέναντι στη Ρωσίδα Ιουλία Χατούκα, γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-4, 6-2).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x