Τένις

Πρόωρος αποκλεισμός για Τσιτσιπά στην Αδελαΐδα

Ο Αλεκσάνταρ Βούκιτς έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο στο τουρνουά της Αδελαΐδας (ATP 250).

Πολύ νωρίς ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Αδελαΐδας (ATP 250).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, νούμερο 33 στην παγκόσμια κατάταξη, έχασε με 2-0 σετ, 7-6(3) και 7-6(5), από τον Αλεκσάνταρ Βούκιτς, Νο.87 στον κόσμο.

Κανένας από τους δύο μονομάχους δεν κατάφερε να κάνει κάποιο μπρέικ στα δύο σετ, ωστόσο ο Αυστραλός ήταν πιο ψύχραιμος στο φινάλε αμφότερων και εκμεταλλευόμενος τα λάθη του «Στεφ» πήρε την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει στους «16» τον Ιταλό Αντρέα Βαβασόρι.

Ο Τσιτσιπάς πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρώτο Grand Slam του 2026, το Αυστραλιανό Open, που αρχίζει την Κυριακή στη Μελβούρνη (18/1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x