Τένις

Καθάρισε τον Ρουντ και προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala.

Στον τελικό του τουρνουά επίδειξης Mubadala στο Άμπου Ντάμπι προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Κάσπερ Ρουντ (Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη) με σκορ 2-0 (6-2, 6-2) και περιμένει έναν εκ των Αλκαράθ, Ρούμπλεφ στο παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο καλύτερος Έλληνας τενίστας έκανε break μόλις στο πρώτο σερβίς του Νορβηγού, παίρνοντας αμέσως το προβάδισμα. Στη συνέχεια, διατήρησε εύκολα το δικό του, και χτύπησε ξανά στο 5ο game, έφτασε στο 4-1 και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2.

Ίδια κατάληξη είχε και το δεύτερο σκέλος του παιχνιδιού για τον Στεφ. Με το σκορ στο 2-2, το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης «έσπασε» το σερβίς του Νορβηγού, κάνοντας το 3-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, ακολούθησε ακόμη ένα break στο 7ο game και στη συνέχεια παίρνοντας το δικό του, έκανε το 6-2 και πήρε τη νίκη με 2-0 σετ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Αλκαράθ-Ρούμπλεφ, με στόχο να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x