Τένις

Με το δεξί στα ATP Finals ο Ρούμπλεφ, πήρε το θρίλερ με Μεντβέντεφ!

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ μετά από φοβερό αγώνα 2.5 ωρών νίκησε τελικά τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ στην πρεμιέρα τους στο ATP Finals του Τορίνου.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά ATP Finals ο Aντρέι Ρούμπλεφ, που μετά από αγώνα-θρίλερ 2.5 ωρών, κατάφερε να νικήσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ, στο πρώτο ματς του Red Group, όπου βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ρούμπλεφ πήρε μετά από πολύ άγχος τη νίκη με 6-7(7), 6-3, 7-6(7), καθώς χρειάστηκε να φθάσει στο 5ο match point στo tie break του 3ου σετ, για να κάμψει την αντίσταση του συμπατριώτη του.

Ο Ρούμπλεφ προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 2-5, ωστόσο ο Μεντβέντεφ ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε τελικά το σετ στο tie break. Ο Ρούμπλεφ με δύο μπρέικ πήρε σχετικά εύκολα το δεύτερο σετ με 6-3 και ισοφάρισε, ενώ το τρίτο και τελευταίο σετ πάλι κρίθηκε στο tie break όπου ο Μεντβέντεφ έσβησε τρία στη σειρά match points, αλλά και τέταρτο στο 6-7, όχι όμως και το πέμπτο στο 7-8.

Αυτή ήταν μάλιστα η νίκη νούμερο 50 στη σεζόν για τον Ρούμπλεφ, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση στη σχετική λίστα, πίσω από Τσιτσιπά (60), Αλκαράθ (57) και Οζέ-Αλιασίμ (56).

H πρώτη αγωνιστική του Red Group ολοκληρώνεται σήμερα (14/11) με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του Νόβακ Τζόκοβιτς στις 22:00.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x