Τένις

Νικητής σε απίθανη ματσάρα 4 ωρών ο Ρούνε!

Ο Χόλγκερ Ρούνε χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να κάμψει τις αντιστάσεις του Φρανσίσκο Σερούντολο και να προκριθεί στους «8» του Roland Garros για δεύτερη σερί χρονιά.

Απίθανη πρόκριση στους «8» του Roland Garros πανηγύρισε ο Χόλγκερ Ρούνε, ο οποίος λύγισε τον Φρανσίσκο Σερούντολο με 7-6(3), 3-6, 6-4, 1-6, 7-6(7).

Ο 20χρονος Δανός πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» για δεύτερη σερί χρονιά, σε ισάριθμες συμμετοχές στο Grand Slam του Παρισιού.

Ο Σερούντολο, ωστόσο, αποδείχτηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει, με τους δύο παίκτες να δίνουν μαραθώνια μάχη τεσσάρων ωρών.

Ο Ρούνε μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ και έκανε νωρίς το break (3-1), ξεφεύγοντας με 4-1, ωστόσο ο Σερούντολο το έσβησε και ισοφάρισε σε 5-5, ενώ άντεξε στην πίεση για το 6-6, οδηγώντας το σετ στο tie break. Σε αυτό ο Δανός έκανε τη διαφοράμε δύο mini break (7-3) και έκανε το 1-0.

Η μάχη άναψε στο δεύτερο σετ. Ο Ρούνε σταμάτησε πέντε break points για το 1-1, ωστόσο ο Αργεντινός έφτασε στο break για το 3-1 και κράτησε το σερβίς του για το 4-1, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ με 6-3.

Ο Ρούνε πήρε ξανά το προβάδισμα με 6-4 για το 2-1 σετ, με τον Σερούντολο να είναι καταιγιστικός στο τέταρτο και να ισοφαρίζει ξανά σε 2-2 σετ με 6-1.

Στο πέμπτο σετ οι δύο παίκτες έφτασαν χωρίς απώλειες στο 4-4, με τον Ρούνε να φτάνει πρώτος στο break και τον Σερούντολο να το σβήνει αμέσως.

Μοιραία οδηγήθηκαν στο super tie break, όπου ο Αργεντινός προηγήθηκε δύο φορές με mini break και τον o Δανός τα έσβησε, τρέχοντας σερί για το 10-7.

Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος προκρίθηκε με άνετη νίκη με 7-6(3), 7-5, 7-5 του Νίκολας Γιάρι.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x