Τένις

Έπος Ρούνε στο Παρίσι: Λύγισε τον Τζόκοβιτς και κατέκτησε το Paris Masters!

Σε ακόμη μια συναρπαστική αναμέτρηση, ο τρομερός Χόλγκερ Ρούνε υπέταξε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ και κατέκτησε το Paris Masters.

Σε ακόμη ένα φανταστικό παιχνίδι, ο Χόλγκερ Ρούνε επικράτησε 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το Paris Masters, υποτάσσοντας τον πολυνίκη του θεσμού!

Στο πρώτο σετ, και με τα games στο 2-1 υπέρ του Τζόκοβιτς, ο Σέρβος κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Δανού και να κάνει το 3-1. Στη συνέχεια, διατήρησε εύκολα τα δικά του σερβίς και έφτασε στο 6-3 και στο 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρούνε ήταν αυτός που πήρε το πρώτο game με τα χίλια ζόρια, ωστόσο στο δεύτερο έκανε το break στο Σερβίς του Νόλε, φτάνοντας στο 2-0 και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία ισοφάρισε στα σετ με 6-3.

Στο τρίτο σετ, ο Τζόκοβιτς ανέβασε στροφές, έκανε το break και το 3-1 υπέρ του στα games. Ο Ρούνε ήταν αποφασισμένος να μην πέσει... αμαχητί και αμέσως πήρε πίσω το «σπάσιμο» του σερβίς του για το 3-2. Το παιχνίδι φαινόταν πως θα πάει στο τάι μπρεικ, ωστόσο στο ενδέκατο game ο Ρούνε έκανε το μπρέικ και το 6-5. Στο τελευταίο γκέιμ, ο Δανός έπειτα από περιπετειώδη τρόπο, με το ένα αβαντάζ να διαδέχεται το άλλο, κατάφερε να πάρει το σετ και ταυτόχρονα να κατακτήσει το τρόπαιο του Paris Masters, κερδίζοντας τον πολυνίκη του θεσμού με 2-1 σετ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x