Τένις

Σάκκαρη: «Έφτασα σχεδόν μέχρι την... πηγή, αλλά θα τα καταφέρω σίγουρα στο μέλλον!»

Απογοητευμένη με την ήττα της στον τελικό στο Indian Wells, αλλά πεπεισμένη πως στο μέλλον θα καταφέρει να κατακτήσει τίτλους, εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Στον δέκατο τελικό της καριέρας της, η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να «φρενάρει» την εξαιρετική, Ίγκα Σβιόντεκ, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του Indian Wells με σκορ 2-0 σετ (6-4, 6-0).

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε απογοητευμένη με το αποτέλεσμα, ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθησή της πως στο μέλλον θα φτάσει σε παρόμοιο επίπεδο και θα πανηγυρίσει τον τίτλο!


Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε σήμερα εδώ, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παλέψω λίγο περισσότερο. Είσαι μια φανταστική παίκτρια (σσ. Σβιόντεκ), εξαιρετικός άνθρωπος, αξίζεις τα καλύτερα. Έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε αρκετούς τελικούς στο μέλλον και αν το καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, σημαίνει ότι και οι δύο θα είμαστε πολύ καλά. Είσαι φανταστική, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας, ευχαριστώ την ομάδα μου, φτάσαμε σχεδόν μέχρι την πηγή, δεν τα καταφέραμε αλλά είμαι σίγουρη θα τα καταφέρουμε στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ που είστε στο πλάι μου και φυσικά ευχαριστώ την αδερφή μου που είναι εδώ και σήμερα. Η οικογένεια μου είναι πάντα στο πλάι μου, νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα, κατάγομαι από μία υπέροχη χώρα. Η Καλιφόρνια είναι ένα φανταστικό μέρος, θα ήθελα να μείνω παραπάνω εδώ αλλά πρέπει να συνεχίσω. Ελπίζω να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή την επόμενη φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x