Τένις

Έμαθε τους αντιπάλους της στο τουρνουά του Σαν Χοσέ η Σάκκαρη

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο τουρνουά της σειράς WTA 500 του Σαν Χοσέ στο οποίο αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή της στο τουρ η Μαρία Σάκκαρη μετά το Γουίμπλεντον.

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Σαν Χοσέ της σειράς WTA 500, στο οποίο θα κάνει την επιστροφή της η Ελληνίδα τενίστρια μετά το πρόσφατο Γουίμπλεντον. Στον πρώτο γύρο η Σάκκαρη θα περάσει δίχως να αγωνιστεί, ενώ στο δεύτερο θα κοντραριστεί με μια εκ των Μπιάνκα Αντρεέσκου ή Σέλμπι Ρότζερς.

Στα προημιτελικά θα παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα ή με την Αμάντα Ανισίμοβα. Μια ανάσα πριν τον τελικό πιθανοί αντίπαλοι θα είναι η φιναλίστ του τελικού του Γουίμπλεντον, Ονς Ζάμπερ ή η Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα που έχει δύσκολη πρεμιέρα με την Καμίλα Τζιόρτζι. Στην έτερη μεριά του σχετικού ταμπλό βρίσκονται οι Αρίνα Σαμπαλένκα, η Πάολα Μπαντόσα, η Κόκο Γκοφ και η Ναόμι Οσάκα.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον από την Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία(Νο 98 ) 2-0 σετ, ωστόσο είναι στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης με 4.190 βαθμούς που αποτελεί και την κορυφαία θέση της καριέρας της αλλά και για Ελληνίδα τενίστρια.



Επιμέλεια : Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x