Τένις

Επικίνδυνο ξεκίνημα κόντρα στην Αντρεέσκου στο Μαϊάμι για τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Μαϊάμι κόντρα στην πολύ επικίνδυνη Καναδή, Μπιάνκα Αντρεέσκου (24/3,18:00).

Τις υποχρεώσεις της στο Miami Open (22 Μαρτίου-9 Απριλίου) ξεκινά η Μαρία Σάκκαρη (24/3, 18:00), η οποία θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο του τουρνουά την Μπιάνκα Αντρέεσκου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα δώσει το «παρών» και στη Φλόριντα, μετά τον αποκλεισμό της στον ημιτελικό του Indian Wells από την Αρίνα Σαμπαλένκα. Από την άλλη, η Καναδή τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο. 31 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει παίξει ήδη έναν γύρο στη διοργάνωση, πετώντας εκτός την νικήτρια του Αμερικανού Open του 2021, Έμα Ραντουκάνου!



Η Σάκκαρη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τη φετινή σεζόν, κάτι που απέδειξε και την προηγούμενη εβδομάδα στα γήπεδα της ερήμου της Καλιφόρνια και θέλει να φτάσει πολύ ψηλά στο Μαϊάμι, εκμεταλλευόμενη και την απουσία της Ίγκα Σβιόντεκ, Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Υπενθυμίζεται πως οι προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα στην καλύτερη Ελληνίδα και στην 22χρονη Καναδή ήταν πολύ αμφίρροπες, με την Αντρεέσκου να παίρνει τη νίκη με 2-1 στο τουρνουά του Μαϊάμι το 2021 και τη Σάκκαρη να απαντά με το ίδιο σκορ στο Αμερικανικό Open του ίδιου έτους, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το WTA στον 21ο αιώνα, το οποίο είχε διαρκέσει περισσότερες από τρεις ώρες!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Αντρεέσκου για το US Open 2021:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x