Τένις

Σάκκαρη: «Η στήριξη των Ελλήνων είναι τεράστια, η κουλτούρα μας και νιώθω την αγάπη τους!»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στο παιχνίδι της στο Βερολίνο και στη νίκη της κόντρα στην Αλιακσάντρα Σασνόβιτς.

Στα προημιτελικά του Βερολίνου προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, με τον Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επικρατεί άνετα με 2-0 σετ της Αλιακσάντρα Σασνόβιτς, συνεχίζοντας έτσι την πορεία της προς τον τελικό του γερμανικού τουρνουά.

Η 27χρονη Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου, τονίζοντας πως η στήριξή τους σημαίνει πολλά για εκείνη!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τη Λευκορωσίδα αντίπαλό της, τονίζοντας πως έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση παρά την καλή εικόνα της Σασνόβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρία Σάκκαρη:

Για το παιχνίδι: «Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε αντιμέτωπες, ξέρω πως παίζει γιατί την παρακολουθώ, της αρέσει το γρασίδι. Παίζει σκληρά, επιθετικά. Αλλά είμαι μια εξαιρετική τενίστρια στην κίνηση και μπόρεσα και αντέδρασα στα χτυπήματα της. Σέρβιρα καλά και θεωρώ πως έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση».

Για τον προπονητή της που της έλεγε να παίζει έξυπνα: «Έξυπνα δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από τον να βάζω τη ρακέτα μου όσο καλύτερα μπορώ και σε όσο περισσότερα χτυπήματα μπορώ. Αυτό ήθελε και ο προπονητής μου. Είχα μια εύκολη νίκη μετά από πολύ καιρό. Έχω παίξει πολλά ματς στα τρία σετ και μου άρεσε που κέρδισα με αυτό τον τρόπο».

Για την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο κορτ: «Οι Έλληνες είναι παντού ακι αυτό είναι γεγονός. Πολλοί Έλληνες στην Αυστραλία, στην Αμερική και εδώ. Η υποστήριξη τους όπου πάω είναι τεράστια, αυτή είναι η κουλτούρα μας και νιώθω την αγάπη τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x