Τένις

Σάκκαρη: «Ήμουν καλύτερη από το ματς του πρώτου γύρου»

Στην καλή της εμφάνιση στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον κόντρα στη Βικτόρια Τόμοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως ξεκίνησε καλύτερα τη σεζόν σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές, θεωρεί πως έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κα καλύτερο σερβίς, πως μπορεί και στο χορτάρι, παρά τις περί του αντιθέτου απόψεις, ανέλυσε την άνοδο στα drop shots της και εκθείασε την επόμενη αντίπαλό της, Τατιάνα Μαρία.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενη που τα έβγαλα πέρα με ένα ακόμα ματς. Νομίζω ότι η εμφάνισή μου ήταν σταθερή, καλύτερη από τον πρώτο γύρο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ ωραία και είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι εδώ άλλη μια μέρα και θα παίξω ένα ακόμα ματς».

Mετά από δύο ματς στο Wimbledon και συμμετοχή σε τρία event στο χορτάρι, φάνηκε πως αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επιφάνεια. «Νιώθω πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές, γιατί άρχισα νωρίς τη σεζόν, "έχτισα" το παιχνίδι μου και το βελτίωσα στο χορτάρι. Το σερβίς μου βελτιώθηκε, όλο το παιχνίδι μου είναι πιο επιθετικό τελευταία και αυτό βοηθάει.

Απολαμβάνω το παιχνίδι μου στο χορτάρι, διότι συγκεκριμένοι άνθρωποι έλεγαν ότι ποτέ δεν θα μπορέσω να παίξω στο χορτάρι. Εγώ, όμως, πιστεύω ότι μπορώ, διότι κινούμαι καλά, έχω καλό σερβίς. Και όπως είπα, παίζω πιο επιθετικά, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην πάω καλά».

Ρωτήθηκε και για τις προωθήσεις της στο φιλέ: «Έχω δουλέψει πολύ πάνω στα drop shots, στα slices. Το να έχω, όμως, μια ξεκάθαρη ιδέα για τη στιγμή που πρέπει να το κάνω, βοηθάει. Νιώθω ότι τώρα καταλαβαίνω πότε είναι η σωστή στιγμή να χρησιμοποιήσω το slice ή να κάνω drop shot. Είναι θέμα επιλογής χτυπήματος».

Όσο για την επόμενη αντίπαλό της, την Τατιάνα Μαρία: «Προφανώς και της αρέσει το χορτάρι. Χρησιμοποιεί slice, έχει καλό σερβίς. Πρέπει να προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου, να είμαι πολύ επιθετική όσο περισσότερο μπορώ. Αυτό είναι και το ‘κλειδί’ με τις περισσότερες παίκτριες. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο ματς, διότι, όπως είπα, της αρέσει το χορτάρι. Είμαι απλά ενθουσιασμένη που θα την αντιμετωπίσω ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x