Τένις

Άνετη πρόκριση στους «4» του Ostrava Open για τη Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Τερέζα Μαρτίντσοβα (7-5, 6-3) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Ostrava Open.

«Πλώρη» για την κατάκτηση του Ostrava Open έχει βάλει η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο τουρνουά της Τσεχίας, επικρατώντας 2-0 σετ της Τερέζα Μαρτίντσοβα (7-5, 6-3) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού!

Η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι κάνοντας μπρέικ με το... καλημέρα στο σεβρίς της Τσέχας. Στο δέκατο γκέιμ και με το σκορ 5-4 υπέρ της, η Μαρία έκανε κάποια αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Ωστόσο, στα δύο επόμενα γκέιμ έδειξε χαρακτήρα και κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα τενίστρια ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο κορτ και με δύο μπρέικ - ένα στο τρίτο γκέιμ και ένα στο ένατο - κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση και το δεύτερο σετ 6-3 φτάνοντας σε μια μεγάλη πρόκριση!

Πλέον η Σάκκαρη περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στον ημιτελικό του Σαββάτου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ίγκα Σβιότεκ-Έλενα Ριμπάκινα. Μάλιστα η εξαιρετική της πορεία στο Open της Οστράβα αφήνει ορθάνοικτο το «παράθυρο» να βρεθεί εντός πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 12!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x