Τένις

Σάκκαρη: «Νιώθω σαν να είναι το τουρνουά της πατρίδας μου»

Χαρούμενη για την εμφάνισή της στο πρώτο παιχνίδι του Australian Open, μετά τη νίκη με 2-0 σετ επί της Κινέζας Γουάν, εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη και αποθέωσε το κοινό της Μελβούρνης.

Ξεχωριστό είναι για τη Μαρία Σάκκαρη το Australian Open, όπως δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη νίκη με 2-0 επί της Κινέζας Γουάν και την πρόκρισή της στους «64» της διοργάνωσης.

«Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και είχα νευρικότητα. Όταν ξέρεις κάποιον, ξέρεις τι να περιμένεις. Όταν, όμως, δεν τον γνωρίζεις υπάρχουν δυσκολίες. Το United Cup με βοήθησε, οι συνθήκες στο Περθ ήταν παρόμοιες. Είναι αργό court, αλλά μου αρέσει που έχει ζέστη και η μπάλα αναπηδά ψηλά. Είναι τέλειες συνθήκες για το παιχνίδι μου. Όσο περισσότερη ζέστη, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτό το τουρνουά», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά τη νίκη της στο πρώτο grand slam της σεζόν.

Όσον αφορά την κατάστασή της, υπογράμμισε: «Έχω πει πολλές φορές ότι η γυμναστική είναι το χόμπι μου, μου αρέσει να γυμνάζομαι. Δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου να ξαπλώνω στον καναπέ. Αν δεν δουλεύω στο γυμναστήριο, ξέρω ότι δεν θα αισθάνομαι καλά με το παιχνίδι μου. Δεν είμαι η ψηλότερη παίκτρια στο tour, αν δεν είμαι δυνατή, τότε το παιχνίδι μου δεν είναι δυνατό».

Λίγο πριν αποχωρήσει από το κορτ αποθέωσε το κοινό της Μελβούρνης και εκείνο ανταποκρίθηκε στα λεγόμενά της. «Το λέω κάθε χρόνο. Νιώθω σαν να είναι το τουρνουά της πατρίδας μου. Γενικά οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί εδώ, θα μπορούσα να ζω σε αυτή την πόλη. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτή τη χώρα και σίγουρα βοηθάει η ελληνική παρουσία. Είναι πάντα εδώ και μας στηρίζουν, νιώθω σα να είμαι στην πατρίδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x