Τένις

Σάκκαρη: «Πάντα είναι δύσκολη η μετάβαση στο χώμα - Δεν ήταν το καλύτερό μου τένις»

Παρά τη νίκη της επί της Βικτόρια Τόμοβα, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε πως δεν έπαιξε το καλύτερό της τένις, στην πρεμιέρα της στο Τσάρλεστον.

Χωρίς δυσκολίες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μαρία Σάκκαρη στο Τσάρλεστον, καθώς νίκησε άνετα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) την Βικτόρια Τόμοβα και προκρίθηκε στους «16», περιμένοντας εκεί τη νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ της Λέσια Τσουρένκο και της Άστρα Σάρμα.

Παρά την επικράτησή της, η Ελληνίδα τενίστρια δεν δήλωσε ικανοποιημένη από την εμφάνισή της, τονίζοντας πως πάντα είναι δύσκολη η πρεμιέρα στο χώμα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πράσινο outfit που επέλεξε, το οποίο ταίριαζε... γάντι με το πράσινο χώμα του Τσάρλεστον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη της: «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο χώμα και ο πρώτος μου αγώνας εδώ στο Τσάρλεστον και στο πράσινο χώμα μετά από πέντε χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένη που επέστρεψα, μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος. Σήμερα ήταν δύσκολα τα πράγματα στο πρώτο σετ, εκείνη είχε παίξει ήδη έναν αγώνα χθες και ήταν λίγο καλύτερα προσαρμοσμένη από εμένα στις συνθήκες. Πάντα κρύβει παγίδες η μετάβαση από τα σκληρά στο χώμα, το πρώτο ματς είναι πάντα δύσκολο. Δεν ήταν το καλύτερό μου τένις, αλλά θα το πάρω και θα απολαύσω τον χρόνο μου εδώ».

Για το πράσινο outfit που επέλεξε, το οποίο ταίριαζε με το πράσινο χώμα: «Ταιριάζω με το court πολύ καλά, όπως και το whoop band μου! Στυλιστικά έκανα καλύτερα δουλειά σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x