Τένις

«Καθάρισε» την Παρί και συνεχίζει στην Καλιφόρνια η Σάκκαρη

Έβγαλε την ψυχή της όταν χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη και νίκησε 2-1 σετ την Ντιόν Παρί, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells τένις της Καλιφόρνια.

Στους «οκτώ» στην Καλιφόρνια και πάει για ανώτερα η Μαρία Σάκκαρη... Η 28χρονη σταρ νίκησε δύσκολα 2-1 σετ (6-2, 36-6-3) την 21χρονη Γαλλίδα, Ντιόν Παρί, Νο 61 της WTA, σε δύο ώρες για τους «16» του Ιndian Wells τένις και προκρίθηκε στον πρώτο της φετινό προημιτελικό, όπου τώρα στις 03:00 της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την 23χρονη Ισπανίδα Εμα Ναβάρο, η οποία απέκλεισε το Νο 2, την Αριάνα Σαμπαλένκα.

Με το Νο 21 στον κόσμο, η Σάκκαρη έχει παίξει άλλες δύο φορές κι έχουν από μία νίκη, ενώ συναντήθηκαν πρόσφατα στο Ντουμπάι, όπου η 28χρονη Ελληνίδα είχε επικρατήσει 2-0 σετ.

Η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της όταν τα βρήκε «σκούρα» και με φοβερή αντεπίθεση στο φινάλε κέρδισε τα τέσσερα τελευταία game του αγώνα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε χαμηλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς (48%), αλλά και 34 αβίαστα λάθη, τα περισσότερα στο τρίτο σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x