Τένις

Παραδόθηκε στην Πεγκούλα και αποχαιρέτησε στα ημιτελικά της Ντόχα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη το πάλεψε απέναντι στην Πεγκούλα, ισοφάρισε στα σετ με δύο συνεχόμενα break, ωστόσο στο τρίτο παραδόθηκε στην Αμερικανίδα και αποχαιρέτησε στα ημιτελικά την Ντόχα (1-2 σετ).

Έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραδόθηκε στον ρυθμό της Πεγκούλα στο τρίτο σετ και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης (1-2 σετ).

Επέστρεψε από τα... Τάρταρα στο δεύτερο σετ και έκανε το 1-1 το Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, κάνοντας δύο συνεχόμενα μπρέικ, ωστόσο στο τρίτο δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι, με την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια να φτάνει εύκολα στη νίκη με 6-1.

Πολύ κακή εκκίνηση στην αρχή και των τριών σετ για τη Μαρία, η οποία δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το σερβίς της σε κανένα από αυτά, ξεκινώντας την προσπάθειά της με μειονέκτημα.

Το ματς

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της, ενώ η Πεγκούλα έκανε ακόμη ένα break στο 5ο game, φτάνοντας στο 4-1. Παρά το γεγονός πως η Σάκκαρη απάντησε με break για το 4-2, η Αμερικανίδα ξαναπήρε αμέσως το... αίμα της πίσω και εν τέλει πήρε το πρώτο σετ με 6-2.



Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο σετ για το Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια έκανε το break στο 4ο game, φτάνοντας στο 2-2, κάτι που δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει, μιας και η Πεγκούλα έκανε αμέσως μπρέικ για το 3-2. Η Σάκκαρη, όμως, ήταν αποφασισμένη να πάρει το σετ, κάτι που έκανε πράξη λίγο αργότερα, πραγματοποιώντας δύο συνεχόμενα break στο σερβίς της αντιπάλου της, φτάνοντας εν τέλει στο 6-4 και στο 1-1 σετ.



Το τρίτο σετ ήταν καταστροφικό για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με την Πεγκούλα να κάνει μπρέικ ξανά στο πρώτο game. Στη συνέχεια, παρότι η Σάκκαρη απάντησε με break, η Πεγκούλα έκανε τρία απανωτά break και πήρε εύκολα την πρόκριση στον τελικό της Ντόχα, φτάνοντας στο 6-1.



Τα σετ (1-2): 2-6, 6-4, 1-6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x