Τένις

Υποτάχθηκε στην ανώτερη Σαμπαλένκα και έμεινε εκτός τελικού στο Indian Wells η Σάκκαρη

Την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) γνώρισε από την εντυπωσιακή Αρίνα Σαμπαλένκα η Μαρία Σάκκαρη, μένοντας εκτός τελικού στο Indian Wells.

Αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από το νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία βρέθηκε σε τρομερή βραδιά και έδειξε την ποιότητά της.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων με τα μικρόφωνα του γηπέδου και το hawk eye.

Η Σαμπαλένκα ξεκίνησε ιδανικά το ματς με δύο άσους και love game, ενώ έκανε το break για το 3-1, πριν η Σάκκαρη σπάσει και εκείνη το σερβίς της αντιπάλου της, μειώνοντας σε 2-3. Ωστόσο, η Λευκορωσίδα απάντησε με όπλο τις εντυπωσιακές επιστροφές της, παίρνοντας τελικά το σετ με 6-2.





Η Σαμπαλένκα συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο σετ, παίρνοντας εύκολα το πρώτο του game και κάνοντας το break για το 2-0, πριν η Σάκκαρη απαντήσει με δικό της break και ισοφαρίσει σε 2-2.



Ωστόσο, η Σαμπαλένκα σταμάτησε την αντεπιθεση της Σάκκαρη, επιβιώνοντας για το 3-2 και κάνοντας ένα ακόμα break για το 4-2, παίρνοντας τελικά την πρόκριση με το τελικό 6-3 στο δεύτερο σετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x