Τένις

Σάκκαρη: «Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό - Έπαιξα αμυντικά»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την ήττα της από την Κινέζα Λιν Ζου (2-1 σετ), εστιάζοντας στο γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της.

Απογοητευμένη από την ήττα και τον αποκλεισμό από το Αυστραλιανό Open εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στάθηκε, μεταξύ άλλων, και στο γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της κόντρα στη Ζου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό, έπαιξα αμυντικά, δεν χτυπούσα την μπάλα, φοβόμουν να παίξω το παιχνίδι μου. Η αντίπαλός μου δεν είχε τίποτα να χάσει, έπαιζε ελεύθερα, το απολάμβανε, έπαιζε πολύ καλά».

Για το γεγονός πως δεν έκανε το παιχνίδι της:

«Συμφωνώ πως δεν έκανα το παιχνίδι μου. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει να αναλύσω γιατί ένιωσα έτσι. Πρέπει να πω ότι τα ματς που έπαιξα στο Unted Cup, εκτός από το τελευταίο, έπαιξα πολύ καλά κάτω από μεγάλη πίεση. Στον πρώτο γύρο ενός Grand Slam δεν περιμένεις να παίξεις καλά, αλλά όσο περνούν οι αγώνες θα πρέπει να νιώθεις καλύτερα. Εγώ δεν το ένιωσα αυτό και είναι σπάνιο. Ήμουν πολύ χαλαρή πριν τον αγώνα και δεν ξέρω γιατί δεν αφέθηκα να παίξω το παιχνίδι μου»

Για το αν παίζει ρόλο ότι το Australian Open είναι πολύ νωρίς στη σεζόν:

«Αυτό συμβαίνει τα τελευταία επτά χρόνια που παίζω στο τουρνουά. Δεν θα αλλάξει αυτό. Αν έχεις προπονηθεί καλά, πρέπει να είσαι έτοιμος. Για μένα δεν είναι θέμα προπόνησης, είναι περισσότερο ψυχολογικό. Αν και ήμουν σε καλή κατάσταση, μίλησα με την ψυχολόγο μου πριν το τουρνουά και πίστευε και εκείνη ότι ήμουν. Ένιωθα καλά και ήμουν θετική, μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να πηγαίνει βαθιά στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x