Τένις

Σάκκαρη: «Χαρούμενη που κατάφερα να το γυρίσω στο τάι μπρέικ»

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε χαρούμενη για τον τρόπο που νίκησε τη Βέκιτς, κάνοντας ένα εντυπωσιακό comeback στο τάι μπρέικ.

Χαρούμενη με τη νίκη της επί της Βέκιτς με 2-0 σετ ήταν μετά τη λήξη της αναμέτρησης η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέφερε πως είναι δύσκολο να παίζει με την Κροάτισσα, καθώς είναι φίλη της, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πώς κατάφερε να κάνει ένα εντυπωσιακό comeback στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις μια καλή σου φίλη, δεν μπορείς να πανηγυρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου όπως στους άλλους αγώνες. Η Βέκιτς άρχισε εξαιρετικά τη χρονιά, είχε ένα εκπληκτικό Australian Open, ήξερα ότι είναι σε καλή φόρμα. Με έχει κερδίσει πολλές φορές και είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις όταν είναι σε καλή κατάσταση».

Για το τι έκανε τη διαφορά και τη βοήθησε να πάρει τη νίκη:

«Νομίζω πως συνολικά έπαιξα καλά, ήμουν καλή από την baseline, σίγουρα έκανα και κάποια λάθη που δεν έπρεπε να κάνω, η επιλογή χτυπημάτων δεν ήταν η καλύτερη σε κάποιες στιγμές, ειδικά όταν σέρβιρα για το ματς.

Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, ποτέ δεν μπορείς να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να νικήσω, ειδικά στο τέλος που κατάφερα να γυρίσω το τάι μπρέικ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x