Τένις

Σήκωσε το πρώτο ο Τσιτσιπάς και έγραψε ιστορία!

Ο Έλληνας τενίστας νίκησε 2-0 σετ τον Έρνεστς Γκουλμπίς στον τελικό του Stockholm Open και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο ATP στην καριέρα του.

Ιστορία έγραψε στα κορτ της Σουηδίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας πήρε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του σε τουρνουά ATP, καθώς νίκησε με 2-0 σετ τον Έρνεστς Γκουλμπίς στον τελικό του Stockholm Open.

Ο 20χρονος πρωταθλητής χρειάστηκε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά για να φτάσει σε αυτή την τεράστια νίκη επί του Λετονού, ο οποίος είναι Νο 145 στον κόσμο, επικρατώντας με 6-4, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο σετ. Και το κατάφερε, παίζοντας με συγκέντρωση και ωριμότητα, πετυχαίνοντας break σε κρίσιμα σημεία των δύο σετ.

Η συμμετοχή του σε άλλους δύο τελικούς μέσα στο 2018 έδειχνε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ώρα που θα κατακτούσε ένα τρόπαιο. Άλλωστε, μέσα στη χρονιά είχε ρεκόρ 39-15 και δικαίως πανηγύρισε αυτόν τον τίτλο και μάλιστα επί εντός αντιπάλου, ο οποίος βρέθηκε στο παρελθόν στο Top 10 και ήταν αήττητος μέχρι σήμερα σε τελικούς. Μακάρι αυτό να ήταν μόνο η αρχή και τα καλύτερα να βρίσκονται μπροστά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x