Τένις

Κόντρα στον φορμαρισμένο Φριτζ ο Τσιτσιπάς

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Australian Open θα διεκδικήσει σε λίγη ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αντμετωπίζει στο «Rod Laver Arena» τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ.

Ένα μεγάλο ντέρμπι περιμένει σήμερα στο Australian Open τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος στο πλαίσιο της φάσης των «16» αντιμετωπίζει τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ (10:45, Eurosport 2).

Οι δύο τενίστας θα αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού session της Rod Laver Arena, έχοντας ως στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Φριτζ είναι Νο22 στην παγκόσμια κατάταξη, έχοντας 52% ποσοστό νικών (133 έναντι 124 ηττών) στην καριέρα του και έχει κερδίσει κοντά στα 6 εκατ. δολάρια, ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ατομικού τουρνουά.

Στο Αυστραλιανό Open, η μεγαλύτερη διάκριση του Αμερικανού τενίστα είναι οι τρεις συνεχόμενες φορές στον 3ο γύρο της διοργάνωσης, ενώ συνήθως και στα άλλα τρία μεγάλα Grand Slam αποκλείεται συνήθως στον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο.

Για να φτάσει να αντιμετωπίσει σήμερα τον Τσιτσιπά, ο 24χρονος αθλητής χρειάζεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γερμανού Μαξιμιλιανού Μάρτερερ (3-0 σετ), του συμπατριώτη του Φράνσις Τιαφόε (3-0 σετ) και στην προηγούμενη φάση κατάφερε να αποκλείσει μετά από έναν αγώνα διάρκειας 3 ωρών 15 λεπτών τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x