Τένις

Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε η Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο του Australian Open

Την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Australian Open πανηγύρισε τα ξημερώματα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-4, 7-6 (2)) της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία.

Το εμπόδιο της Τατιάνα Μαρία ξεπέρασε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία στη Rod Laver Arena του Αυστραλιανού Open.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε της Γερμανίδας (Νο.287) αντιπάλου της με 6-4, 7-6(2) σε 1 ώρα και 46 λεπτά στη φάση των «64» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Tσινβέν Ζενγκ από την Κίνα που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Λευκορωσίδα Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς (Νο.76) με 2-1, σε ματς που ακολούθησε της Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη θεωρητικά είχε εύκολο έργο, όμως το άγχος της πρεμιέρας την οδήγησε σε αβίαστα λάθη που εκμεταλλεύτηκε η Τατιάνα Μαρία, με τις δύο τενίστριες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το ένατο game του πρώτου σετ.



Σε εκείνο το σημείο του αγώνα φάνηκε η ανωτερότητα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, η οποία μπόρεσε να «απαντήσει» στο θρίλερ που πήγε να δημιουργήσει η ίδια ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 37 αβίαστα λάθη για 28 winners.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x