Τένις

Τέλος η σεζόν για Κύργιο

Δε θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν σε κάποιο τουρνουά τένις ο Νικ Κύργιος.

Όπως ενημέρωσε ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής, μέσω facebook, αντιμετωπίζει έναν σοβαρό τραυματισμό στο ισχίο και δεν βρίσκεται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση που επιθυμεί, ενώ έτσι αποφεύγει να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του: «Δυστυχώς, λόγω υποτροπής στον τραυματισμό μου στο ισχίο που αποκόμισα από το Queens, ολοκληρώνω τη σεζόν μου για να βεβαιωθώ ότι θα κάνω την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση και προετοιμασία για το Αυστραλιανό το καλοκαίρι. Έπαιξα πολύ τένις από τη στιγμή που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου στο ισχίο από την Ουάσινγκτον και, αν δε θέλω να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να υπακούσω στο σώμα μου και την ομάδα μου.

Αυτή η σεζόν δεν ήταν για μένα τόσο επιτυχημένη, όσο θα ήθελα, ιδιαίτερα στα Grand Slam, παρόλο που υπήρξαν θετικά σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν είναι μυστικό ότι είχα να αντιμετωπίσω δυσάρεστες καταστάσεις έξω από το κορτ, κάτι που προστέθηκε στις απογοητεύσεις μου αυτή τη χρονιά.

Θα κάνω ο,τι μπορώ για να βελτιωθώ για το 2018 και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με υποστηρίξατε και μου στείλατε τη θετική σας ενέργεια μέσα στο 2017. Σας ευχαριστώ και θα τα πούμε το 2018».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x