Τένις

Το πάλεψε αλλά αποκλείστηκε από την πρεμιέρα του στο Indian Wells ο «λαβωμένος» Τσιτσιπάς

Παρότι αγωνίστηκε χωρίς να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον ώμο, ο Τσιτσιπάς το πάλεψε κόντρα στον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 7-6).

Έσφιξε τα δόντια αντιμετωπίζοντας τον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον (Νο. 87 στην παγκόσμια κατάταξη), χωρίς να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον ώμο, το πάλεψε σε μια αναμέτρηση που διήρκεσε περισσότερο από 2,5 ώρες, αλλά τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 7-6), στην πρεμιέρα του στο Indian Wells.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Τσιτσιπά να κάνει το 1-0 χωρίς να χάσει πόντο και το 2-1 γλυτώνοντας από το break point του αντιπάλου του. Στη συνέχεια οι δύο παίκτες «προστάτευσαν» τα σερβίς τους, μέχρι να φτάσουν στο 6-6 και να οδηγηθούν σε tie break. Εκεί, ο Τσιτσιπάς πλήρωσε τα συνεχόμενα λάθη του και δεν κατάφερε να πάρει ούτε πόντο, με τον Αυστραλό να κάνει το 1-0.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τρία διαδοχικά break, δύο του Τσιτσιπα και ένα του Τόμπσον, με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει προβάδισμα δύο game και να το υπερασπίζεται μέχρι το 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.



Ο Τσιτσιπάς έφτασε κοντά στο break και στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, αλλά ο Τοόμπσον «επιβίωσε», ενώ τα σερβίς δεν «έσπασαν» και με το παιχνίδι να έχει ξεπεράσει τις 2,5 ώρες, ο νικητής κρίθηκε στο tie break. Ο Στέφανος ξεκίνησε με mini break και 2-0, όμως ο Αυστραλός απάντησε με δικό του break και τρεις σερί κερδισμένους πόντους, πριν κάνει σπάσει ξανά το σερβίς του Τσιτσιπά για το 6-5, κατακτώντας και τον match point.



Τα σετ: 7-6 (6-0), 4-6, 7-6 (7-5)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x