Τένις

Τσιτσιπάς: «Το σώμα αντέχει τον πόνο, το μυαλό δεν αντέχει να μην είμαι ανταγωνιστικός»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τον λόγο που εγκατέλειψε το παιχνίδι στο Paris Masters.

Σε φλεγμονή στον αγκώνα οφείλεται η αποχώρησή του Στέφανου Τσιτσιπά από το ματς του δεύτερου γύρου του Paris Masters, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκάλυψε πως ο τραυματισμός τον απασχολεί εδώ και καιρό, τονίζοντας πως παρότι αντέχει τον πόνο, δεν αντέχει να μην μπορεί αν είναι ανταγωνιστικός στο παιχνίδι του.

«Το σώμα μου αντέχει τον πόνο, αλλά το μυαλό μου δεν μπορεί να δεχτεί να μην είμαι ανταγωνιστικός. Οι τραυματισμοί είναι ο καλύτερος δάσκαλος για να φανεί πόση αγάπη έχουμε για ένα άθλημα. Χθες αναγκάστηκα να εγκαταλείψω ένα παιχνίδι λόγω φλεγμονής στον αγκώνα, πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό.

Σιωπηλά αγωνιζόμουν το τελευταίο διάστημα σε κάποια τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τον τραυματισμό, αλλά από ένα σημείο και μετά θέλω να βάλω σε προτεραιότητα την υγεία μου, ώστε να αγωνιστώ για πολλά χρόνια ακόμα στο άθλημα που είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου.

Αυτό είναι κάτι που δεν είχα μοιραστεί ακόμα, αλλά επειδή κάποιοι αναρωτιούνται γιατί εγκατέλειψα το παιχνίδι, αυτός είναι ο λόγος
», έγραψε χαρακτηριστικά.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x