Τένις

Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι περήφανος για το πως πάλεψα»

Για μάχη κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα ATP finals μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ρώσο τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως είναι μεγάλη η νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ στο ATP finals του Τορίνο, θεωρεί σημαντική την ανατροπή στα πρώτα γκέιμ και το ότι παρέμεινε ήρεμος και ανέλυσε τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ζητώντας ξεκούραση.

Αναλυτικά:«Είναι μια μεγάλη νίκη και είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που πάλεψα. Δεν φάνηκε να έρχεται το τέλος για μένα, ακόμα και στο γκέιμ που σέρβιρε για τη νίκη ο Ντανίλ, ένιωσα ότι αν θα μπορούσα να βάλω μέσα μερικές μπάλες θα μου παρουσιαζόταν κάποια ευκαιρία. Ήταν υπέροχο που ξαναμπήκα στο ματς, ένιωσα αναγεννημένος. Και ήταν εξαιρετικός ο τρόπος με τον οποίο τελείωσα το ματς.

Έγιναν τα πάντα σε αυτό το ματς και το ότι κατάφερα να μείνω ήρεμος στις καταστάσεις που φάνηκαν να ξεφεύγουν από τα χέρια μου ήταν πολύ σημαντικό».

Όσο για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Αντρέι Ρούμπλεφ: «Είναι δύσκολος αντίπαλος, έχουμε παίξει πολλούς αγώνες. Πρέπει να είμαι "φρέσκος", οπότε πρέπει τώρα να ξεκουραστώ. Σίγουρα, θα υπάρχει ένταση και από τις δύο πλευρές. Πρέπει να μάθω από τα προηγούμενα ματς, να δω τι λειτουργεί και να προσεγγίσω τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x