Τένις

Δεν παίζει στο Davis Cup ο Τσιτσιπάς

Εκτός Davis Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λόγω του τραυματισμού του.

Μια μεγάλη απουσία θα έχει η Ελλάδα στο Davis Cup. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δηλώθηκε λόγω του τραυματισμού του στο πρόγραμμα των αγώνων της διοργάνωσης μεταξύ της Ελλάδας και της Λιθουανίας, για το World Group II του Davis Cup.

Ο 23χρονος τενίστας, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πέλμα από το US Open και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να αποθεραπευτεί πλήρως. Στο Νο.1 της ελληνικής ομάδας δηλώθηκε ο Μιχάλης Περβολαράκης και στο Νο.2 ο Πέτρος Τσιτσιπάς.

Στο πρώτο ματς του Σαββάτου, που θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι, ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Λαουρίνας Γκριγκέλις. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Πέτρου Τσιτσιπά με το Νο.1 της Λιθουανίας, Ρικάρντας Μπεράκνις.

Την Κυριακή στις 10:00 στο διπλό οι Περβολαράκης και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Έντας Μπουτβίλας και Βίλιους Γκαούμπας από την αντίπαλη ομάδα. Θα ακολουθήσουν τα δυο μονά, τα οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι οι ίδιοι παίκτες, σε εναλλάξ αγώνες σε σχέση μ' αυτούς της πρώτης ημέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x