Τένις

Διακοπή και στον αγώνα του Τσιτσιπά μετά της Σάκκαρη λόγω της… θεομηνίας!

Στη Στουτγκάρδη -όπως και στο Νότιγχαμ- έχουν ανοίξει οι ουρανοί και μετά τον αγώνα της Σάκκαρη, διακόπηκε και εκείνος του Τσιτσιπά!

Μετά τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη στο Νότιγχαμ, που διακόπηκε λόγω της καταρρακτώδους βροχής, και εκείνος του Στέφανου Τσιτσιπά στη Στουτγάρδη σταμάτησε για τον ίδιο λόγο!

Στη γερμανική πόλη έχουν επίσης ανοίξει οι ουρανοί και πριν από λίγο αποφασίστηκε να διακοπεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Έλληνα τενίστα και τον Ελβετό Στρίκερ, με το σκορ στο 6-3, 2-0 υπέρ του Τσιτσιπά!

Στο τουρνουά της Στουτγάρδης έχουμε, ουσιαστικά, το ξεκίνημα της σεζόν στην περίοδο του γρασιδιού. Ο Τσιτσιπάς είναι Νο.1 στο ταμπλό και αγωνίζεται για μια θέση στα προημιτελικά κόντρα στον 19χρονο, που βρίσκεται στο Νο.200. Ο νικητής του αγώνα στα προημιτελικά θα παίξει με τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος νωρίτερα νίκησε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 6-3, 7-6(4). Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί σήμερα ο αγώνας.

Σε ό,τι αφορά τη Σάκκαρη, η διακοπή συνεχίζεται, καθώς η νέα ώρα, που δίνουν οι Άγγλοι, είναι 18:45. Πριν από λίγο οι διοργανωτές σκέπασαν και πάλι το γήπεδο και περιμένουμε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x