Τένις

Zόρικη νίκη-πρόκριση Τσιτσιπά απέναντι σε Σοκ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ίδρωσε για να περάσει στο τάι μπρέικ το εμπόδιο του Τζακ Σοκ και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Με πολύ κόπο και άγχος ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε την έκπληξη και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells. Ο Έλληνας, που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να αποκλείσει τον Τζακ Σοκ με 7-6, 3-6, 7-6.

Ο Αμερικανός, που κάποτε ήταν στο Νο 8 αλλά πλέον έχει υποχωρήσει στο 147, έφερε τον «Στεφ» με την πλάτη στον τοίχο, καθώς πέρα από το δεύτερο σετ που κέρδισε εύκολα με 6-3, προηγήθηκε με 5-3 στο τάι μπρέικερ του πρώτου και του τρίτου σετ, αλλά ο Τσιτσιπάς με σερί πόντους κατάφερε να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τους «32» του τουρνουά της Καλιφόρνια.

O Έλληνας τενίστας μέτρησε 8 άσους, με τον Σοκ όμως να έχει περισσότερους winners (37-34), αλλά και περισσότερα αβίαστα λάθη (26-20).

Ο επόμενος αντίπαλός του Τσιτσιπά θα είναι ο Αμερικανός Τζένσον Μπρούκσμπι. Ο 21χρονος Αμερικανός, νούμερο 43 στον κόσμο, επικράτησε εύκολα, 6-0 και 6-3, του 25χρονου Ρώσου Κάρεν Καχτσάνοφ (Νο 26).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x