Τένις

Τσιτσιπάς εναντίον Κύργιου: «Ήταν πιθανότατα τραμπούκος στο σχολείο, κάνει συνέχεια μπούλινγκ»!

Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με τον Κύργιο, μετά την ήττα του από τον Αυστραλό στο Wimbledon, με τον Έλληνα πρωταθλητή να τον κατηγορεί για μπούλινγκ και να τονίζει πως έχει μία διαβολική πλευρά μέσα του!

Πυρ και μανία με τον Νικ Κύργιο ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Αυστραλό στο Wimbledon!

Φανερά ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Κύργιου, ο Έλληνας πρωταθλητής είπε ότι ασκεί μπούλινγκ στους αντιπάλους του, ενώ σχολίασε και τις δικές του ενέργειες, καθώς έστειλε μία μπάλα στις κερκίδες και με άλλη μία σημάδεψε εσκεμμένα τον Κύργιο, για να τον χτυπήσει!

«Προσπάθησα να τον χτυπήσω με το μπαλάκι, για να σταματήσει. Ήταν πολύ κακό αυτό από τη μεριά μου. Ποτέ δεν το είχα κάνει αυτό στο παρελθόν και απολογήθηκα. Δεν ξέρω τι γινόταν στο κεφάλι μου. Όλο αυτό το τσίρκο, όμως, στην απέναντι μεριά άρχισε να γίνεται πολύ κουραστικό. Κάποιος πρέπει να μιλήσει επιτέλους μαζί του, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν μπορώ να λειτουργώ και σαν ρομπότ. Έχει γίνει 3-4 φορές αυτό, έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα. Είμαι έξω και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και ακούω φασαρία από την άλλη πλευρά του κορτ χωρίς λόγο. Ήταν ένας συνεχής εκφοβισμός. Κάνει μπούλινγκ στους αντιπάλους του. Ήταν πιθανότατα τραμπούκος στο σχολείο! Έχει μία πολύ διαβολική πλευρά μέσα του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Ο Κύργιος, να σημειωθεί, μονολογούσε συνεχώς, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, ζητώντας την αποβολή του Τσιτσιπά όταν ο Έλληνας παίκτης έστειλε μια μπάλα στις κερκίδες. Σε κάποιο σημείο ο Τσιτσιπάς διαμαρτυρήθηκε και για τους χώρους, που έπαιρνε ο Κύργιος για τις πετσέτες του, υποστηρίζοντας ότι έκανε κατάχρηση. «Δεν χτύπησα κανέναν, χτύπησα έναν τοίχο, ευτυχώς. Είναι ευθύνη μου ό,τι έγινε, και μια συμπεριφορά, που δεν είχα συνηθίσει από τον εαυτό μου», τόνισε ο Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x