Τένις

Τσιτσιπάς: «Βρήκα ξανά τον εαυτό μου, ένιωσα σαν να παίζω στο Κολοσσαίο»

Ικανοποιημένος με την εμφάνισή του και την πρόκριση κόντρα στον Ντιμιτρόφ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε και ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα στο κορτ της Ρώμης.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Ντιμιτρόφ, παίρνοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοσή του σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως ήταν μια τρομερή μάχη από μέρους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

«Ήταν μία τρομερή μάχη, είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να προκριθώ και να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες. Ο Ντιμιτρόφ έπαιξε πολύ καλά και με δυσκόλεψε πολύ. Είχε ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά εγώ κατάφερα να οδηγήσω το ματς στο tie break και πήρα μία ρεβάνς για τον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι συνέβη όταν έχασα το προβάδισμα στο break. Δυστυχώς δεν τα πήγα καλά σε εκείνο το σημείο και έχασα πολλούς πόντους».

«Είναι σαν να παίζεις στο Κολοσσαίο, τρομερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ένα τρομερό περιβάλλον για πραγματικούς μονομάχους. Βρήκα ξανά τον εαυτό μου. Είχα ένα μεγάλο προβάδισμα στο 2ο σετ αλλά δεν κατάφερα να το κλείσω. Έμεινα στον αγώνα, πάλεψα και έσβησα το ματς πόιντ. Ήταν μια τρομερή μάχη από μέρους μου. Η σημερινή νίκη μου ανήκει και είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που πάλεψα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x