Τένις

Ο Τσιτσιπάς φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και δέχτηκε την... πρόκληση του Κουζμίνσκας!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ημέρες πριν το Davis Cup φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, δέχτηκε την πρόκληση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και έκανε ένα καλό... ζέσταμα.

Σε ρυθμούς Davis Cup κινείται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με το κλειστό των Άνω Λιοσίων να προετοιμάζεται για τη διεξαγωγή του τουρνουά, εκεί όπου η Ελλάδα υποδέχεται τη Ρουμανία για τα play-offs του World Group I.

Όμως, ο 25χρονος τενίστας είχε μια… πρόκληση να αντιμετωπίσει, πριν την αγώνα με τη «γαλανόλευκη». Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media, με τον Τσιτσιπά να μαθαίνει πως ο άσος της «βασίλισσας», Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνον.

Έτσι, μόλις οι δυο αθλητές συναντήθηκαν στο κορτ των Άνω Λιοσίων έπαιξαν τένις για να λύσουν τις διαφορές τους, με τον Λιθουανό να του λέει πως μπορεί να τον αντιμετωπίσει ακόμα και με σπασμένο χέρι.

Η αγάπη του Τσιτσιπά για την «Ένωση» είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι που αποτυπώθηκε για μια ακόμη φορά και από τη φανέλα της ΑΕΚ που φόρεσε με το νούμερο «21».

Η μονομαχία των Τσιτσιπά και Κουζμίνσκας στα «κιτρινόμαυρα»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x