Τένις

Τσιτσιπάς για Μάρεϊ: «Πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας»

Τη δική του απάντηση στην αντίδραση του Άντι Μάρεϊ για τις συνεχόμενες διακοπές στον αγώνα για τον 1ο γύρο του US Open έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επική πρόκρισή του.

Ενοχλημένος από τις συνεχείς διακοπές του αγώνα που προκάλεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τον χρόνο παραμονής του στα αποδυτήρια στο toilet break εμφανίστηκε ο Άντι Μάρεϊ, μετά την επικράτηση του Έλληνα πρωταθλητή με 3-2 σετ στον 1ο γύρο του US Open.

«Μίλησα στην ομάδα μου πριν το ματς και είπαμε να το περιμένω αυτό, να είμαι προετοιμασμένος αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελε», είπε αρχικά ο Σκωτσέζος τενίστας και πρόσθεσε: «Αυτό, λοιπόν, έκανα. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να σταματήσεις αυτό που σε επηρεάζει σωματικά. Όταν παίζεις ένας σκληρό ματς σαν αυτό και σταματάς για επτά-οκτώ λεπτά, τότε κρυώνεις. Μπορείς να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά όσο θέλεις, όμως το θέμα είναι ότι σε επηρεάζει και σωματικά όταν σταματάς για τόσο πολύ και πολλές φορές σε ένα ματς».

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς απάντησε: «Αν θέλει κάτι να μου πει, πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και να καταλάβουμε τι πήγε λάθος. Δε νομίζω ότι παραβίασα κανέναν κανονισμό. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαι εκεί και παίζω ένα ματς. Και δεν είναι η προτεραιότητά μου. Εφόσον ακολουθώ τους κανόνες, αυτό που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, απολύτως τίποτα».

Ερωτηθείς γιατί άργησε τόσο πολύ στο toilet break, απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο ότι πήρα μαζί τα ρούχα μου. Τόσο χρόνο μου παίρνει να αλλάξω τα ρούχα και να μπω στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας για αυτό. Ξέρω, όμως, ότι μπορείς να πάρεις δύο toilet breaks στα πέντε σετ και ένα στα τρία. Το έσω ακολουθήσω αυτό μέχρι τώρα, ποτέ δεν έχω παραβιάσει κανονισμό, δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x