Τένις

Τσιτσιπάς-Κατσάνοφ: Παίζει με ποιότητα και… φεύγει για τελικό ο Στέφανος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Κάρεν Κατσάνοφ για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open (05:30, Eurosport & LIVE από το sport-fm.gr) με φόντο το πρώτο «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό!

Τον Κάρεν Κατσάνοφ αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς (05:30, Eurosport & LIVE από το sport-fm.gr), στο τελευταίο του εμπόδιο πριν τον μεγάλο τελικό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς!

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί απέναντι στον Ρώσο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την καθαρή νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Λεχέτσκα. Θυμίζουμε, το Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης θα έχει την ευκαιρία να αναρριχηθεί ως την κορυφή αυτής, εάν φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη, ο Κατσάνοφ βρίσκεται στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης, παίρνοντας μια εύκολη πρόκριση στον ημιτελικό, μετά την απόσυρση του Σεμπάστιαν Κόρντα.

Ο «Στεφ» είναι σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο κεντρικό court της Μελβούρνης και σε περίπτωση που βρεθεί σε καλή μέρα, είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει να φτάσει, εύκολα ή δύσκολα, στον τελικό. Εκεί, θα αντιμετωπίσει (σε περίπτωση πρόκρισης πάντα), είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, είτε τον Κάμερον Νόρι.

Ο Τσιτσιπάς έχει χάσει έως τώρα μόλις δύο σετ στη διοργάνωση κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ και θέλει τη νίκη για να παίξει στον πρώτο του τελικό στο Αυστραλιανό Open, κάτι, που δεν έχει καταφέρει, αν και έχει ήδη φτάσει τρεις φορές στα ημιτελικά!

Θυμίζουμε πώς μέχρι στιγμής έχει ήδη «καπαρώσει» έσοδα 587.000 ευρώ και αν φτάσει στον τελικό και χάσει, θα εισπράξει 1,03 εκατ. ευρώ, ενώ αν κατακτήσει το πρώτο Grand Slam της καριέρας του θα κερδίσει 1,887 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x